ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Извлекувач на погонска осовина - 1661/4

материјал: специјален челик за алат, појачан и кален
кован, целосно појачан и кален
Завршна површина: појачана
Како да се користи алатот?
Алатот е дизајниран за отстранување на вијци и навртка од 14mm. Високо квалитетниот челик и малата големина овозможува работење во тешко достапни места. Наменет е и за домашни и за професионални корисници.


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
БЦAБ1Ц1А1
615529 44 23 150 135 4 243 42 71 581

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови