ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Клуч за демонтажа на ланчаник - 1660/2

материјал: јаглероден челик за алат, појачан и кален
завршна површина: хромиран според ЕN 12540
Клучот е наменет за сите типови ланчаници вклучувајќи ги и касетните типови. Работи ефикасно и прецизно без излизгување или оштетување на конзолите. Додадениот федер за задржување е специјална карактеристика споредена со сличните производи.


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
БЦAБ1Ц1А1
615528 80 8 435 431 1 - - - -

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови