ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Универзален клуч за затегање на жици од бандаш - 1631/2

материјал: јаглероден челик за алат
кован, целосно појачан и кален
клучот се вклопува со познатите рамни нипли со големини: 3,3mm, 3,45mm, 3,7mm, 3,96mm, 4,4mm и 5mm. Обликот перфектно се прилагодува на раката и дозволува удобна работа и лесен фат.


Профиле:
ABA1A2A3A4A5A6БАРАЊЕ
616289 39,9 10 3,3 3,45 3,7 4,0 4,4 5,0 50 4A 10 Додадете

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
A1AБЦА1Б1Ц1
616289 3,3 150 44 12 50 4 71 243 42 240

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови