ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Клуч за затегање на жици од бандаш - 1630/2P

материјал: јаглероден челик за алат, појачан и кален
рачката е обвиена со двокомпонентна пластика
Клучот е дизајниран за прицврстување на ниплите со рамен дијаметар 3,3mm до 3,45mm.
Ергономскиот дизајн ја прави работата лесна и ефективна. 3.3mm клуч има сина, а 3.45mm клуч со сива боја.


Профиле:
LABCБАРАЊЕ
615532 3,3 45 3,3 42 2,2 27 4A 10 Додадете
615533 3,45 45 3,45 42 2,2 27 4A 10 Додадете

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
615532 3.3 150 44 16,5 27 4 57 237 33 140
615533 3.45 150 44 16,5 27 4 57 237 33 140

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови