ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Вилушкаст клуч, едностран - 1617/2DP

материјал: јаглероден челик за алат, појачан и кален
завршна површина: хромиран според ЕN 12540
рачки двојно обложени со пластика
Дизајнот на нашите алати секогаш се прилагодуваат на новите стандарди и модели на велосипеди. Вилушкастиот едностран клуч има забележителна цврстина, тврдост и трајност, како и цврсто вклопување со управувачот и лежиштата. Овозможува лесно зацврстување и олабавување на штрафови на управувачот. Ергономскиот облик овозможува добра функционалност. Вилушкастиот клуч совршено стои на рака што ја прави работата брза и комотна.


LAБАРАЊЕ
615518 13 200 2 86 4A 10 Додадете
615519 14 200 2 82 4A 10 Додадете
615520 15 200 2 84 4A 10 Додадете
615521 16 200 2 81 4A 10 Додадете
615522 17 200 2 80 4A 10 Додадете
615523 18 200 2 97 4A 10 Додадете
615524 19 200 2 81 4A 10 Додадете
615525 20 200 2 96 4A 10 Додадете
617840 22 220 3 134 4A 10 Додадете
621918 23 220 3 132 A 10 Додадете
617841 24 220 3 130 4A 10 Додадете
619554 27 240 3 151 4A 10 Додадете
624134 28 240 3 154 A 10 Додадете
615367 30 275 4 293 4A 10 Додадете
615368 32 275 4 286 4A 10 Додадете
615369 34 275 4 289 4A 10 Додадете
615370 36 275 4 279 4A 10 Додадете
615371 40 275 4 275 4A 10 Додадете
615456 42 275 4 277 4A 10 Додадете
615457 44 275 4 270 4A 10 Додадете
623257 1/2" 200 2 85 4A 1 Додадете
623258 9/16" 200 2 85 4A 1 Додадете

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
615518 13 250 45 12,5 93 4 57 256 33 447
615519 14 250 45 11,4 89 4 57 256 33 431
615520 15 250 45 11,4 91 4 57 256 33 439
615521 16 250 45 11,4 88 4 57 256 33 427
615522 17 250 45 11,4 87 4 57 256 33 423
615523 18 250 45 11,4 104 4 57 256 33 491
615524 19 250 45 11,4 88 4 57 256 33 427
615525 20 250 45 11,4 103 4 57 256 33 487
617840 22 270 48,2 11,4 141 4 57 256 33 639
621918 23 270 50 12 140 4 65 282 40 620
617841 24 270 48,2 11,4 137 4 65 282 40 623
619554 27 290 54,2 11,4 158 4 65 282 40 707
624134 28 290 54,2 11,4 158 4 65 282 40 707
615367 30 330 75,2 13,5 306 4 104 337 40 1299
615368 32 330 75,2 13,5 299 4 104 337 40 1271
615369 34 330 75,2 13,5 302 4 104 337 40 1283
615370 36 330 75,2 13,5 292 4 104 337 40 1243
615371 40 330 75,2 13,5 288 4 104 337 40 1227
615456 42 330 75,2 13,5 290 4 104 337 40 1235
615457 44 330 75,2 13,5 283 4 104 337 40 1207
623257 1/2" 250 45 12,5 90 4 57 256 33 435
623258 9/16" 250 45 12,5 90 4 57 256 33 435

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови