ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Професионален клуч за педали - 1613/2BI

материјал: јаглероден челик за алат, појачан и кален
завршна површина: хромиран според ЕN 12540
кован, целосно појачан и кален
ергономска робусна двокомпонентна рачка
Како да се користи алатот?
Професионалниот клуч за педали има три отвора од 15mm ориентирани на разни агли па корисникот може да постигне прецизност и ефикасно отстранување на педалите според позицијата на оската на педалата. Дизајнот на клучот и завршницата ви даваат трајност, сила и прецизно работење. Екстра долгите рачки овозможуваат моќ за да се отстранат дури и најцврстите педали.


Профиле:
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
S1AБЦА1Б1Ц1
615537 15 465 77 40 390 4 119 404 65 1672

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови