ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Вилушкаст клуч за педали - 1610/2

материјал: хром ванадиум
завршна површина: хромиран според ЕN 12540
кован, целосно појачан и кален
Како да се користи алатот?
Клучот за педала е наменет за брзо, едноставно и ефективно монтирање и демонтажа на педалите. Екстремно долгото и тенко тело како и специјално дизајнираната челуст овозможува перфектна прилагодливост кон педалите. Повисоката брзина и безбедност со навртувањето и одвртувањето на педалите споредено со традиционалниот едностран клуч овозможува удобно работење без оштетување. Клучевите за педали се достапни во три димензии: 15 х 15 за педали, додека 15 х 17 и 15 х 9/16" за осовини.


LAБАРАЊЕ
615011 15 x 15 340 5,2 269 4A 10 Додадете
615012 15 x 17 340 5,2 261 4A 10 Додадете
615127 15 x 9/16 340 5,2 269 4A 10 Додадете

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AБЦА1Б1Ц1
615011 15 x 15 390 49 7 276 4 100 362 38 1179
615012 15 x 17 390 49 7 268 4 100 362 38 1147
615127 15 x 9/16 390 49 7 276 4 100 362 38 1179

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови