ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Клуч окаст за погонска осовина - 1609/2BI

материјал: јаглероден челик за алат, појачан и кален
завршна површина: хромиран според ЕN 12540
ергономска робусна двокомпонентна рачка
Како да се користи алатот?
Алатот е направен за монтажа и отстранување на долна конзола Шимано XTR-FC-M960, XT FC-M760, SAINT FC-M 800, RACE FACE X-TYPE, FSA MEGAE X, Truativ Giga X-Цевка без излизгување или оштетување. Клучот има дополнителна карактеристика да олабавува пластичен клин на конзола.


Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови