ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Количка за алат HERCULES - 940H2

ефикасен систем на заклучување
4 тркала, 2 со сопирачки
фиоки со топчести лизгачи
отворањето и затворањето на фиоките е многу едноставно согласно на единственото решение-рачката на фиоката на горната страна им овозможува синхронизиран фат и отворање на фиоката на количката
синтетичка покривка ги штити фиоките и алатите од оштетување
еколошки лакирана со кадмиум и безоловна боја
7 предни фиоки дим. 560x365 mm (5 височина 70мм и 2 височина 150 mm)
врата со брава
дрвена работна горна површина
статичен капацитет на товар на количката без тркала: 2300 кг.
капацитет на предните фиоки: 40 kg
материјал: лим


LL1L2BБ1HH1БАРАЊЕ
615511 1182 1040 1080 640 550 955 800 96200 1K 1 Додадете

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
LAБЦА1Б1Ц1
615511 1182 600 1120 940 96200 1 600 1120 940 96200

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови