ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Алат за спојување на ланец - 1647/2ABI

материјал: јаглероден челик за алат, појачан и кален
ергономски робусни двокомпонентни рачки
за Campagnolo, за ланец за 11 брзинец
Како да се користи алатот?
Алатот е наменет и за професионална и за домашна употреба. Вметнувањето на вретеното е прецизно и едноставно. Со својот ергономски дизајн е лесен за употреба и работи со голема прецизност.


Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови