ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Куфер за алати - 969S

омотот на коферот направен од отпорен АВЅ материјал
робусна алуминиумска рамка со заштита од остри ивици
две клип брави на заклучување
брава со шифра
простор за документ (формат А4)
наставливо дно
внатрешна димензија: 455х345х160 mm
волумен: 26l
носивост: 25 kg


-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
AAБЦА1Б1Ц1
621631 485 380 485 175 4270 1 380 485 175 4270

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови