ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Ножица сечење на челична жица POLY - 584/2POLLY

материјал: специјален челик за алат
целосно појачани и калени
завршна површина: хромирани по стандард ЕN 12540
двокомпонентни цврсти рачки
Се користи за :
за сечење кабли на сопирачки со дијаметар до 1,65 мм
за сечење многужилни кабли со дијаметар до 1,25 мм


Профиле:
-
Пакување за податоци
Малопродажно пакување на алат транспорт на пакувањето
LAБЦА1Б1Ц1
620591 180 240 72 33 236 4 90 330 84 1045

Извоз во PDF
Легенда на симболи
Легенда на симболи
Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови