ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Мој избор

Мој Избор е алатка која ви овозможува да испратите барања за порачка.

Ако сакате испратете и необврзно барање.
  • Додадете ги саканите производи кон Мој Избор.
  • Во табелата подолу додадете ги саканите количества и кликнете на Зачувајте Промени. Ако сакате да отстраните производ од листата внесете 0 како свое количество.
  • Кликнете на Побарување да внесете дополнителни информации и да испратите барање.
Кликнете на "Назад кон Каталог" да продолжите со пребирање по каталогот.
 
  Код Производ Име Количество
625169  193HXCS1 Set of hexagonal head screwdrivers with T-handle in carton box


Назад кон Каталог