ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Алати за школка

Одбери производ:

Ударен одвртувач - 6762.1
Адаптер 1/2" - 5/16" - 6762.2
Ударен одвртувач и уметоци во гарнитура - 6762
Код: 605061 | Дименсион: - | Парчиња: 14
Подметач за клепање-свиен - 1910
Подметач за клепање со потпора - 1911
Подметач за клепање - 1912
Подметач за клепање-округол - 1913
Подметач за клепање -округол - 1914
Подметач за клепање - 1915
Плоснат подметач за клепање - 1916
Плоснат подметач за клепање-свиткан - 1917
Плоснат подметач за клепање -свиткан - 1918
Плоснат подметач - 1920
Плоснат подметач - 1921
Подметач за клепање-назабен - 1922
Двостран подметач за клепање - 1923
Аголен подметач за клепање - 1924
Подметач за клепање за под агол - 1925
Подметач за клепање-полуокругол - 1926
Подметач за клепање-сферичен - 1927
Подметач за клепање-нажлебен - 1928
Подметач за клепање-свиткан - 1929
Авто лимарски чекан - 1930
Авто лимарски чекан - 1931
Авто лимарски чекан - 1932
Авто лимарски чекан - 1933
Авто лимарски чекан - 1934
Авто лимарски чекан - 1935
Авто лимарски чекан - 1936
Гарнитура ауто лимарски алат во пластична кутија - 1900
Код: 619226 | Дименсион: - | Парчиња: 6
Гарнитура лимарски алат во пластична кутија - 1901
Код: 619227 | Дименсион: - | Парчиња: 7
Алат за отстранување на чепови од тапацир - 1940/2BI
Алат за отстранување на чепови за тапацир - 1940.1/2BI
Алат за отсранување на чепови за тапацир - 1940.2/2BI
Извлекувач на преден брисач на ветробран - 1941/2
Извлекувач на заден брисач на ветробранско стакло - 1942/2
Гарнитура за отстранување ветробран - 1943/2BI
Квадратна челична жица за гарнитура за отстранување ветробран - 1943.1SQ
Округла челична жица за гарнитура за отстранување ветробран - 1943.1R
Вакуум држач за стакло - 1944/6
Повеќенаменски стругач - 1945
Гарнитура ножеви за 1945 - 1945.1
Држачза жица со рачка за 1943/2BI, краток - 1943.2/2
Држач за жица со BI рачка за 1943/2BI, долг - 1943.3/2
Држач за турпија - 1946
Резервна турпија за 1946 - 1946.1