ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Гарнитури втичници 1/4", со големина од инч

Одбери производ:

Гарнитура насадни клучеви 1/4" во метална касета - 188BI6P16INCH
Код: 619413 | Дименсион: 3/16"-9/16" | Парчиња: 16
Гарнитура насадни клучеви 1/4" во метална касета - 188BI12P16INCH
Код: 619414 | Дименсион: 3/16"-9/16" | Парчиња: 16