ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Гарнитури втичници 3/4", големина од инч

Одбери производ:

Гарнитура насадни клучеви цоловни 3/4" во метална касета - 197MB3
Код: 617119 | Дименсион: 7/8"-1.7/8" | Парчиња: 14
Socket sets 3/4", inch sizes in metal box - 197MB7
Код: 625221 | Дименсион: 15/16"-2" | Парчиња: 14