ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Други изолирани алати

Одбери производ:

Права пинцета - 1340VDEDP
Свиткана пинцета - 1341VDEDP
Изолирана пила - 753VDEDP
Изолиран електричарски нож - 385VDEDP
Изолирана насаден клуч со Т рачка - 196/2BVDEDP
Изолиран електричарски нож - 385AVDEDP
Изолиран електричарски нож - 385BVDE
Insulated knife - 385CVDEDP
Пила изолирана - 750VDEDP
Изолиран имбус клуч - 220/3LVDEDP
Изолиран имбус Т клуч - 220TVDE
Клин - 1350VDE
Пластична спојка - 1351VDE
Пластична спојка - 1352VDE
Гарнитура изолирани имус Т клучеви во пластична касета - 220TVDE4PB
Код: 621648 | Дименсион: 4-8 | Парчиња: 4
Гарнитура изолирани Имбус Т клучеви во SOS влошка за алат - 964VDE6
Код: 621796 | Дименсион: 4-8 | Парчиња: 4
Гарнитура изолирани имбус клучеви во SOS влошка за алат - 964VDE7
Код: 621798 | Дименсион: 3-12 | Парчиња: 7
Гарнитура изолирани VDE алати во SOS влошка за алат - 964VDE9
Код: 621810 | Дименсион: - | Парчиња: 10
Гарнитура изолирани момент и Т клучеви во SOS влошка за алат - 964VDE4
Код: 621788 | Дименсион: - | Парчиња: 5