ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Алати за навои

Одбери производ:

Извлекувачи на скршени вијци - 778/4
Извлекувач на скршени вијци дворезни - 778/4A
Гарнитура за скршени вијци - 778/4PB
Код: 616820 | Дименсион: 1-5 | Парчиња: 5
Сет за рајбување - 778/4APB
Код: 616830 | Дименсион: 1-5 | Парчиња: 5
Гарнитура одвијачи - 778/4PB
Код: 616821 | Дименсион: 1-6 | Парчиња: 6
Гарнитура одвијачи - 778/4PB
Код: 616822 | Дименсион: 1-8 | Парчиња: 8