ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Гарнитури извлекувачи со два прилагодливи крака

Одбери производ:

Гарнитура извлекувачи со два крака на метален сталак - 680/2MS
Код: 612655 | Дименсион: - | Парчиња: 4
Гарнитура извлекувачи со два крака на лизгање - 683/2MS
Код: 615082 | Дименсион: - | Парчиња: 6