ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Импакт одвртувачи

Одбери производ:

Ударен одвртувач - 6762.1
Адаптер 1/2" - 5/16" - 6762.2
Ударен одвртувач и уметоци во гарнитура - 6762
Код: 605061 | Дименсион: - | Парчиња: 14