ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Гарнитури со изолирани еднострани вилушкасти клучеви

Одбери производ:

Гарнитура изолирани вилушкасти клучеви во картонска кутија - 110/2VDEDPCB
Код: 612676 | Дименсион: 10-24 | Парчиња: 10
Гарнитура еднострани изолирани вилушкасти клучеви во SOS влошка за алат - 964VDE1
Код: 621782 | Дименсион: 6-24 | Парчиња: 15