ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Гарнитури 1/2" ударни втичници, метрички димензии во подлошки за алат

Одбери производ:

Гарнитура од IMPACT насадни клучеви 1/2" - 964/23SOS
Код: 621078 | Дименсион: 10-24 | Парчиња: 17