ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Гарнитури 3/8" ударни втичници, метрички димензии

Одбери производ:

Гарнитура насадни клучеви IMPACT 3/8" во метална касета - 230/4MB1
Код: 612590 | Дименсион: 8-22 | Парчиња: 16