ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Гарнитури Втичници 1", метрички димензии

Одбери производ:

Гарнитура насадни клучеви 1" во метална касета - 199MB1
Код: 603095 | Дименсион: 46-80 | Парчиња: 12