ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Гарнитури 3/4" втичници, метрички димензии

Одбери производ:

Гарнитура насадни клучеви 3/4" во метална касета - 197MB1
Код: 602742 | Дименсион: 22-46 | Парчиња: 14
Гарнитура насадни клучеви 3/4" во метална касета - 197MB2
Код: 600954 | Дименсион: 22-50 | Парчиња: 14
Гарнитура насадни клучеви 3/4" во метална касета - 197MB4
Код: 619927 | Дименсион: 22-55 | Парчиња: 15