ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Гарнитури 1/2" втичници, метрички димензии во подлошки за алат

Одбери производ:

Гарнитура насадни клучеви од 1/2" во SOS влошка - 964/19SOS
Код: 621075 | Дименсион: - | Парчиња: 29
Гарнитура насадни клучеви 1/2" во СОС влошка - 911N6P21
Код: 619470 | Дименсион: 10-32 | Парчиња: 21
Гарнитура насадни клучеви 1/2" во SOS влошка - 911N12P21
Код: 619471 | Дименсион: 10-32 | Парчиња: 21
Гарнитура насадни клучеви 1/2" во влошка 912N - 912N6P21
Код: 619472 | Дименсион: 10-32 | Парчиња: 21
Гарнитура насадни клучеви 1/2" во влошка 912N - 912N12P21
Код: 619473 | Дименсион: 10-32 | Парчиња: 21
Гарнитура насадни клучеви од 1/2" во SOS влошка - 964ECO19
Код: 621294 | Дименсион: 10-32 | Парчиња: 23
Гарнитура насадни клучеви од 1/2" во SOS влошка за алат - 964/19S12SOS
Код: 621186 | Дименсион: - | Парчиња: 29