ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Гарнитури за 3/8" втичници, метрички димензии во подлошка за алат

Одбери производ:

Гарнитура насадни клучеви 3/8" во SOS влошка - 964/25SOS
Код: 621080 | Дименсион: 6-22 | Парчиња: 23