ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Гарнитури за 3/8" втичници, големина од инч

Одбери производ:

Гарнитура насадни клучеви 3/8" во метална касета - 239B
Код: 612510 | Дименсион: 3/8"-7/8" | Парчиња: 16