ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Гарнитури со 1/4" втичници, метрички димензии во подлошка за алат

Одбери производ:

Гарнитура насадни клучеви 1/4" со додатоци во пластика - 964/5S12SOS
Код: 621185 | Дименсион: - | Парчиња: 45
Гарнитура насадни клучеви од 1/4" со додатоци во SOS влошка - 964/5SOS
Код: 621057 | Дименсион: - | Парчиња: 45
Гарнитура насадни клучеви од 1/4" со додатоци и рачки во SOS влошка - 964ECO5
Код: 621290 | Дименсион: - | Парчиња: 45