ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати


Гарнитури со 1/4" втичници, метрички димензии

Одбери производ:

Гарнитура насадни клучеви 1/4" во метална касета - 188BI
Код: 611996 | Дименсион: 4-13 | Парчиња: 16
Гарнитура насадни клучеви 1/4"на метален сталак - 188B
Код: 615150 | Дименсион: - | Парчиња: 44
Гарнитура насадни клучеви 1/4" на метален сталак - 188C
Код: 615151 | Дименсион: - | Парчиња: 33
Гарнитура насадни клучеви 1/4" и битсови на метален сталак - 188D
Код: 613074 | Дименсион: - | Парчиња: 19
Гарнитура насадни клучеви 1/4" и битсови на метален сталак - 188E
Код: 613075 | Дименсион: - | Парчиња: 26
Гарнитура насадни клучеви 1/4" во метална касета - 188BI12P16
Код: 617118 | Дименсион: 4-13 | Парчиња: 16
Гарнитура насадни клучеви 1/4" и битсови во метална касета - 188BI6P36
Код: 621407 | Дименсион: - | Парчиња: 36
Гарнитура насадни клучеви од 1/4", на држач - 188H6P12
Код: 622628 | Дименсион: 4-13 | Парчиња: 12
Гарнитура насадни клучеви од 1/4", на држач, долг тип - 188H6LP9
Код: 622629 | Дименсион: 4-13 | Парчиња: 9