ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати

Сечење кабли, вадење изолација од нив и алати за пресување

Комплетно адаптирани за посебна употреба, не бара непотребна сила!


Одбери тип на производ:
Сечење

Соголување жици

Набирање