ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати

Пневматски алати

Униор пневматските алати, маправени од квалитетни материјали се наменети за професионална употреба во градежништвото, автомобилските и дрвни индустрии како и за ДИУ.
Униор пневматските чекани и крцкалки се достапни во големини од 3/8" до 1".
Минимална оптеретеност согласно дополнителниот шик амортизер.


Одбери тип на производ:
Пневматски крцкалки

Пневматски чекани

Гарнитури пневматски алати

Други пневматско алати