ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати

Алати за сервисирање на велосипеди

Униор алатите за велосипеди за основно одржување, поправка и големи поправки се дизајнирани заедно со водечките производители на велосипеди.
Врвно квалитетните материјали обезбедуваат долга употреба во сервисирањето додека ергономскиот дизајн обезбедува добар изглед и безбедно работење.
Алатите може да се користат за велосипеди без оглед на производителот и нуди решенија дури и за најновите велосипеди на пазарот.


Одбери тип на производ:
Повеќенаменски алати

Трокрак клуч

Имбус и Торк клучеви

Општо

Клешти

Момент клучеви & клучеви

Погонска оска

Алат за долен носач

Гарнитура алат за осовина и педала

Ланец

Касета и Замаец

Алат за кочници

Рамка и Вилушка

Алат за лежишта

Алат за суспензија

Гарнитура за тркало

Гуми и Цевки

Прилагодливи стојалки

Стојалки за поправка

Foldable stands
Single clamp workshop stands
Double clamp workshop stands
Clamps
Wall and bench mount stands
Public repair stands
Accesories and spare parts
Велосипедско складиште

Гарнитури со алат

Комплетно сервисно решение

Опрема за во продавница по нарачка

Разни производи

Резервни делови