ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати

Контролни и мерни алати

Униор мерните алати овозможуваат лесна и прецизна работа. Униор момент клучеви се опремени со заштита од преоптеретување и визуелен сигнал.
Униор групата на мерни алати е комплетирана од свивливи линеари, алуминиумски либели, ѕидарски профили, винкли


Одбери тип на производ:
Момент клучеви

Ленти за мерење

Гарнитури универзални ножеви, пила и мерни ленти
Либели

Винкли

Ѕидарски мастари

Подвижни мерила

Мерни листови за навои

Други мерни алати