ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати

Извлекувачи

Униор извлекувачите се направени од јаглероден челик за алат. Краците имаат поцинкувана заштита на површината.
Стабилните краци осигуруваат максимална сила на извлекување. Униор извлекувачите се лесни за употреба и се високо истрајни.


Одбери тип на производ:
Извлекувачи со два прилагодливи крака

Гарнитури извлекувачи со два прилагодливи крака
Извлекувачи со три прилагодливи крака

Гарнитури Извлекувачи со три прилагодливи крака
Други извлекувачи

Резервни делови