ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати

Одвртувачи

Униор одвртувачите се направени од хром ванадиум молибден челик дополнително хромирани или никлувани.
Трокомпонентната ергономски дизајнирана рачка е патентирана од Униор. Комбинацијата на меки и тврди површини го подобруваат факторот носивост и осигурува удобно работење без оштетување.
Рачката обезбедува совршен фат и максимална ударност.


Одбери тип на производ:
Одвртувачи според профили за навртување

Плоснати одвртувачи
Одвртувачи крстачи РН
Одвртувачи крстачи РЗ
Одвртувачи со ТХ профил
Одвртувач со ТХ профил со жиг
Шестоаголен одвртувач со топчест завршеток
Тестери за волтажа
Насадни клучеви со рачки
Одвртувач со четвртест облик
Одвтувачи според обликот на рачките

Одвртувачи со ТБИ рачки
Одвртувачи со еднокомпонентни рачки и хромирани острици
Одвртувачи со еднокомпонентни рачки и никлувана острица
Одвртувачи со дрвени рачки
Изолирани одвртувачи
Одвртувачи за употреба во електроника
Тестери за волтажа
Битсови

Битсови С6, 3
Битсоцо С8
Битсови Е6, 3
Импакт одвртувачи

Други додатоци