ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати

Ножици

Униор ножици за лим се направени од јаглероден челик со ковани челусти и индукциски појачани острици.
Плус линијата е нова линија на Униор ножици за лим. Тоа е специјална линија за сечење плескарен челик.
Униор секачи на штрафови со едноставна промена на острици ја зголемуваат продуктивноста и квалитетот на сечење без оштетување.


Одбери тип на производ:
Ножици за лим

Секачи на штрафови

Ножици за кабли

Изолирани ножици за кабли

Макази за режење

Макази за режење
Ковани макази за режење
Ножици за електричари

Секачи на ПВЦ цевки