ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати

Алати за водовод

Униор цевчести клучеви се направени од хром ванадиум челик. Рецкастите челусти имаат индукциски појачани запци.
Самодржечките цевчести грип клучеви имаат ергономски облик за да осигураат удобно работење. Се прилагодува перфектно на работната површина каква и да е формата без лизгање. Цевчестите клучеви се безбедни за употреба и се екстремно трајни.


Одбери тип на производ:
Цевчести клучеви

Двојно жлебести клешти за спојки, клешти за разни спојки, клешти за спојки на кутии

Секачи на цевки

Водоводџиско менгеме со работна маса

Троножец

Други алати за водовод

Гарнитури цевчести клучеви