ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати

Изолирани алати

Униор изолираните алати се произведени од високо квалитетен специјален состав на челик.
Униор безбедните алати се направени во согласност со Европскиот Стандард ЕС 60900. Секој безбеден изолиран алат е индивидуално тестиран на крајот од производниот процес.


Одбери тип на производ:
Изолиран клуч

Изолиран едностран вилушкаст клуч
Гарнитури со изолирани еднострани вилушкасти клучеви
Изолирани еднострани окасти клучеви
Гарнитури изолирани еднострани окасти клучеви
Изолирани клешти

Изолирани комбинирани клешти
Изолирани клешти за сечење
Изолирани плоснати клешти
Изолирани закривени клешти
Изолирани клешти за оголување на жици
Изолирани универзалми клешти
Изолирани ножици за кабли
Долги накривени клешти со старничен изолиран секач
Гарнитури изолирани клешти
Гарнитури изолирани клешти во подлошки за алат
Изолирани одвртувачи

Изолиран плоснат одвртувач
Изолиран крстач одвртувач РН
Изолиран крстач одвртувач ПЗ
Одвртувач со ТХ изолиран профил
Шестоаголен изолиран одвртувач
Насаден клуч со изолирана рачка
Тестери за волтажа
Гарнитура изолирани одвртувачи
Изолирани втичници

Гарнитури изолирани насадни клучеви
Други изолирани алати