ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати

Клешти

Униор клештите се произведени од специјален состав на челик погоден за појачување и калење. Клештите може да се хромирани. Широк ранг на клешти во три завршни понуди се широк избор за било кои корисници.
Ергономски дизајнираната рачка обезбедува висока ефикасност и удобна употреба.


Одбери тип на производ:
Клешти

Комбинирани клешти
Клешти за сечење
Долги плоснати накривени клешти
Заоблени клешти
Клешти за оголување жици
Двојно жлебести клешти за спојки, клешти за разни спојки, клешти за спојки на кутии
Долги накривени клешти со страничен секач
Гарнитури клешти
Гарнитури клешти во подлошки за алат
Изолирани клешти

Изолирани комбинирани клешти
Изолирани клешти за сечење
Изолирани плоснати клешти
Изолирани закривени клешти
Изолирани клешти за оголување на жици
Изолирани универзалми клешти
Долги накривени клешти со старничен изолиран секач
Гарнитури изолирани клешти
Гарнитури изолирани клешти во подлошки за алат
Клешти за електроника

Комбинирани клешти за електроника
Предни секачи за електроника
Рамни клунести клешти за електроника
шпицасти клешти за електроника
Гарнитури клешти за електроника
Кримп клешти

Терминали
Гарнитури кримп клешти во подлошки за алат
Зегер клешти

Гарнитури Зегер клешти
Гарнитури Зегер клешти во подлошки за алат
Столарски клешти

Гарнитура столарски клешти
Армирачки клешти

Гарнитури армирачки клешти
Грип клешти

Гарнитури клешти во подлошки за алат
Клешти со посебна функција