ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати

Насадни клучеви и дополнителни делови

Униор втичниците се направени од ванадиум молибден челик. Крцкалкоте се со тески ергономски дизајнирани двокомпонентни рачки. Работната брзина е осигурана со систем на заклучување и механизам за ослободување на втичницата.
Втичниците имаат профил за точка на исклучување за заштита на прицврстувачите и да ја пролонгираат трајноста на алатот.


Одбери тип на производ:
1/4" втичници

1/4" втичници
1/4" втичници за одвртувач
Дополнителни делови за 1/4" втичници
Гарнитури со 1/4" втичници, метрички димензии
Гарнитури втичници 1/4", со големина од инч
Гарнитури со 1/4" втичници, метрички димензии во подлошка за алат
3/8" втичници

3/8" втичници
3/8" втичници за одвртувачи
Додатоци за 3/8" втичници
Гарнитури за 3/8" втичници, нетрички димензии
Гарнитури за 3/8" втичници, големина од инч
Гарнитури за 3/8" втичници, метрички димензии во подлошка за алат
1/2" втичници

1/2" втичници
1/2" втичници за одвртувачи
Гарнитури 1/2" втичници за одвртувачи во подлошки за алат
Додатоци за 1/2" втичници
Гарнитури 1/2" втичници, метрички димензии
Гарнитури 1/2" втичници, метрички димензии во подлошки за алат
Втичници 1/2", големина од инч
Изолирани втичници
3/4" втичници

3/4" втичници
Додатоци за 3/4" втичници
Втичници 3/4" за одвртувачи
Гарнитури 3/4" втичници, метрички димензии
Гарнитури втичници 3/4", големина од инч
Втичници 1"

Втичници 1"
Додатоци за Втичници 1"
Гарнитури Втичници 1", метрички димензии
УДАРНИ насадни клучеви

3/8" ударни втичници
Гарнитури 3/8" ударни втичници, метрички димензии
1/2" ударни втичници
Гарнитури 1/2" ударни втичници, метрички димензии
Гарнитури 1/2" ударни втичници, метрички димензии во подлошки за алат
3/4" ударни втичници
1" ударни втичници
1,1/2" ИМПАКТ втичници
Насадни клучеви со Т рачка

Цевчести клучеви и насадни клучеви

Гарнитури Цевчести клучеви и насадни клучеви
Гарнитури Цевчести клучеви и насадни клучеви во подлошки за алати
Клучеви за штрафови за тркало

Клучеви за ивици