ПРОГРАМА ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Каталог за рачни алати

Клучеви

Униор клучевите се направени од квалитетен хром ванадиумски челик. Тие се достапни во две линии: хромирани со полирани глави или само хромирани.
клучевите се функционални со долговечност и трајност.


Одбери тип на производ:
Вилушкасти клучеви

Гарнитури со вилушкасти клучеви
Гарнитура вилушкасти клучеви во СОС подлочки за алат
Изолиран едностран вилушкаст клуч
Гарнитури со изолирани еднострани вилушкасти клучеви
Ударен вилушкаст клуч
Комбинирани клучеви

Гарнитури со комбинирани клучеви
Гарнитури со комбинирани клучеви во подлошка со алати
Oкаст клуч

Изолирани еднострани окасти клучеви
Гарнитури изолирани еднострани окасти клучеви
Гарнитури окасти клучеви
Гарнитури окасти клучеви во подлошки за алат
Ударни окасти клучеви
Ударни клучеви

Ударен вилушкаст клуч
Ударни окасти клучеви
Прилагодливи клучеви

Клучеви со Т рачка

Гарнитури со клучеви со Т рачка во подлошки за алат
Гарнитура со клучеви со Т рачка со ТХ профил
Клучеви со Т рачка со ТХ профил
Имбус клучеви

Гарнитури со имбус клучеви
Клучеви за филтер и втичници за цедење масло

Кукасти кучеви